Droneopgaver vi udfører

Vi ser alt det du ikke selv kan se

Med vores droneservice kan du komme vidt omkring og se mange af de ting du umiddelbart ikke selv kan få øje på fra landjorden. Dette skyldes langt hen ad vejen dronens manøvredygtighed og flyveevne. Udstyret med kameraer i højeste kvalitet, kan du komme helt tæt på alle detaljer i alle højder og vinkler. Vores droneinspektioner udmunder sig ydermere i en fyldestgørende rapport, således du kan træffe de helt rigtige beslutninger.

Taginspektion med drone

Taginspektion

Med vores hjælp vil du få et klart overblik over tagets stand. Fugleperspektivet giver dig mulighed for at se en bygnings eller strukturs tilstand, lækager, pletter eller skader.

Læs mere
Facadeinspektion med drone

Facadeinspektion

Bygninger tager skade i alle vinkler og højder. Derfor kan en facadeinspektion være nødvendigt. Vores droner kan let flyve tæt på vægge og mure samt give detaljerige oplysninger.

Læs mere
Områdeinspektion med drone

Områdeinspektion

Inspicer dit område fra en ny vinkel med luftbilleder og krystal klar video. Luftfotografering kan hjælpe dig med at forstå dit område, modellere din drift og levere værdifuld information.

Læs mere
Solcelleinspektion med drone

Solcelleinspektion

Dronen, som er udstyret med et kamera i højeste kvalitet, er det mest effektive valg til inspektion af solceller, da den ikke er forbundet med de samme omkostninger, som at leje en kran eller opsætte et stillads.

Læs mere

Skorstensinspektion

Med en maksimal flyvehøjde på 100 meter kan vi nå selv de højeste af slagsen. Vi dokumenterer alt i højeste kvalitet og kan komme helt tæt på selv de enkelte mursten, skruer eller andet der vedrører din skorsten.

Læs mere
Tagrendeinspektion med drone

Tagrendeinspektion

En tagrendeinspektion på større og komplekse bygninger kan til tider være svære, dyre og risikable at komme til. Lad os om besværet og undgå dyre og farlige løsninger.

Læs mere
Ventilationsinspektion med drone

Ventilationsinspektion

Ventilationsinspektioner er afgørende for forståelsen af funktionaliteten i eksisterende bygnings varme- og kølesystemer. Men også som et led i en beslutningsproces om hvorvidt der skal investeres i nye anlæg.

Læs mere
… og meget mere

Der er næsten ingen begrænsninger for hvad vi kan inspicere. Vi skræddersyer altid vores løsninger til dig som kunde og dine ønsker eller behov. Har du derfor en opgave, du umiddelbart ikke finder i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Behandlinger og rengøring

Vinduesvask

Forsynet med opvarmet 100% rent vand fra vores rentvandsanlæg i gadeplan, vasker dronen ved hjælp af højtryk vinduer og glasfacader spejlblanke. Dette løser dermed opgaven mere økonomisk effektivt end manuelle arbejdsgange.

Læs mere
Algebehandling af tag med drone

Algebehandling

Ved at lade vores drone udføre en algebehandling, kan arbejdet udføres fra landjorden. Her kan piloten se det hele i fugleperspektiv og komme tæt på alle udsatte områder – dette er din garanti for det bedste resultat!

Læs mere
Mågebekæmpelse med drone

Mågebekæmpelse

Desværre kan mågerne typisk være svære at komme til livs, men med hjælp fra vores drone er det muligt at opnå en effektiv mågebekæmpelse. Naturligvis uden at påføre skade på hverken fuglene eller miljøet.

Læs mere

Droneopgaver målrettet din branche

Inspektion af forsikringsskader for forsikringsselskaber

Forsikringsselskaber

Takket være den forbedrede dataindsamling og handlingsmæssige indsigt, som en droneinspektion kan give jer, kan i optimere jeres skadesafgørelse og skadesbehandling og dermed reducere driftsomkostningerne ved en forsikringsskade.

Læs mere
1- og 5 års gennemgang af byggeri i din boligforening

Boligforeninger

Ved gennemgang af renoveringsopgaver eller nyt byggeri kan det være svært at se, hvordan det ser ud efter 1 og 5 år. Men med hjælp fra vores droner kan du komme helt tæt på detaljerne i alle højder og mere effektiv end nogensinde før.

Læs mere
Udbudsmateriale dokumentation med droneinspektion

Udbudsmateriale

En droneinspektion forud for udfærdigelse af udbudsmateriale kan give leverandører et mere retvisende billede af opgaven. Ligeledes kan det hjælpe leverandører til at forstå et udbud bedre, hvor der ikke allerede er udført en droneinspektion.

Læs mere

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer med at løse jeres inspektionsopgave? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at imødekomme lige præcis jeres ønsker.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.