Udbudsmateriale

Få det hele med i dit udbud eller tilbud

På begge sider af bordet i forbindelse med et udbud kan en droneinspektion give øget forståelse af fejl, mangler eller problemstillingers omfang. En droneinspektion forud for udfærdigelse af udbudsmateriale kan give leverandører et mere retvisende billede af opgaven, ligesom det bidrager til tilbud forbundet med mindre grad af usikkerhed.

Udbudsmateriale dokumentation med droneinspektion

Brugbart på begge sider af bordet

En droneinspektion forud for udfærdigelse af udbudsmateriale kan give leverandører et mere retvisende billede af opgaven, hvorfor et tilbud også vil være forbundet med større sikkerhed.

Ligeledes kan en droneinspektion for leverandører, som vil byde ind på en opgave, hjælpe med at forstå omfanget af fejl, mangler eller problemstillinger, som umiddelbart ikke fremgår af udbudsmaterialet.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan præcisere jeres udbudsmateriale? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at skabe det bedste materiale til jeres leverandører.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.