Forsikringsselskaber

Effektiv inspektion af forsikringsskader

Droneinspektion af forsikringsskader gør ikke bare arbejdet hurtigere og lettere, de lader også jer som forsikringsselskab inspicere ejendomme på måder, i aldrig før har kunne. Samtidig kan det hjælpe jer med at få et mere nøjagtigt skøn for jeres kunder.

Inspektion af forsikringsskader for forsikringsselskaber

Nedbring behandlingstid og omkostninger

Takket være den forbedrede dataindsamling og handlingsmæssige indsigt, som en droneinspektion kan give jer, kan i optimere jeres skadesafgørelse og skadesbehandling og dermed reducere driftsomkostningerne ved en forsikringsskade.

Ikke alene gør en droneinspektion arbejdet hurtigere og lettere, de lader også jer som forsikringsselskab inspicere ejendomme på måder, i aldrig før har kunne takket være dronens manøvredygtighed og knivskarpe billedekvalitet.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan droneinspektioner kan nedbringe behandlingstiden og reducere driftsomkostningerne i jeres forsikringsselskab? Så lad os tage en uforpligtende snak herom

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.