Mågebekæmpelse med drone

Din garanti for en effekt mågekæmpelse

Måger er ikke kun til gene i form af deres tilstedeværelse pga. larm, fugleklatter og rod i affald. Måger udgør også en risiko for udbredelse af sygdomme, såsom svampeinfektioner, Salmonella og Escherichia coli. Desværre kan mågerne typisk være svære at komme til livs, men med hjælp fra droner er det muligt at opnå en effektiv mågebekæmpelse.

Mågebekæmpelse med drone

dronen er mågernes værste fjende

Mågerne larmer altid mere når deres æg klækkes. Det er derfor bedst at sende en drone op med sprøjtemiddel, inden dette sker. Vores middel skader hverken fuglende eller miljøet, men forhindrer blot æggende i at klække. Dermed undgår du et øget støjniveau og nye generationer af måger.

De mest anvendte metoder ved mågebekæmpelse er dragehøgen eller en jæger. Dragehøgen har dog en meget begrænset effekt, da mågerne hurtigt vender sig til dragen. Derudover mister den helt sin effekt i stille vejr. Jægeren har oftest svært ved at skyde nok måger til at det gør en forskel for livet i og omkring redderne. Samtidig kommer mågerne hurtigt tilbage, når jægeren har forladt stedet.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvad en drone kan gøre for at bekæmpe droner i netop jeres område? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at komme netop jeres mågeproblemer til livs.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.