Områdeinspektion med drone

Få det hele med i alle højder

Inspicer dit område og dine faciliteter tydeligt fra en ny vinkel med luftbilleder og krystal klar video. Områdeinspektion med en drone kan hjælpe dig med at forstå dit område, modellere din drift og levere værdifuld information. Droner giver dig mulighed for at manøvrere sikkert på steder, der ellers er meget utilgængelige.

Områdeinspektion med drone

Farvel til gamle satellitfotos

Skal du planlægge driften af et større område, om det er i byggesammenhæng eller driften af eksisterende faciliteter, sidder du måske og arbejder i gamle og utydelige satellitfotos.

Med vores droneoptagelser får du mulighed for at inspicere dit område og dine faciliteter tydeligt fra den ønskede vinkel med skarpe luftbilleder og krystal klar video.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer med at forstå jeres område og faciliteter? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer et fornyet overblik.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.