Ventilationsspektion med drone

Forstå jeres ventilationssystemer uden at få sved på panden

Ventilationsinspektion er en vigtig opgave på enhver ejendomsadministrators tjekliste. En ventilationsinspektion er ikke kun nødvendig for regelmæssig vedligeholdelse af bygningen, det er også et afgørende værktøj som beslutningsgrundlag for udskiftning eller fornyelse af eksisterende systemer.

Ventilationsinspektion med drone

Skal Anlæg forblive eller fornyes?

Ventilationsinspektioner er afgørende for forståelsen af funktionaliteten i eksisterende bygnings varme- og kølesystemer. Men også som et led i en beslutningsproces om hvorvidt der skal investeres i nye anlæg eller systemer.

En ventilationsinspektion kan nemlig bruges til at forstå den sande alder, tilstand og dimensionering af en bygnings ventilation. Dette eliminerer uvelkomne varme- og køleoverraskelser.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer med at træffe beslutninger omkring jeres ventilationssystemer? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer fornyet overblik.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.