Hvem er Dronefirmaet.dk?

Vi ønsker at revolutionere den måde, hvorpå virksomheder indfanger, behandler, analyserer og handler på feltdata. Vi løfter inspektioner til fremtiden – omkostningseffektivt og professionelt.

Vi forstår, at ikke alle projekter og ejendomme er ens. Vi indgår derfor altid i dialog med dig og udarbejder i samarbejde, en plan for hvordan vi løser opgaven på bedste vis.

Vores mission er dedikeret til at gøre det muligt for virksomheder at gennemgå en digital transformation af deres feltopgaver ved at levere krystal klar 4K video samt knivskarpe billeder. Det sænker omkostningerne, sparer tid og inspektionskvaliteten er i top.

Vores ekstraordinære team arbejder på at skabe unikke løsninger, og vi bestræber os på altid, at være et skridt foran de andre. Vores team kommer fra tværfaglige baggrunde, der forstår kompleksiteten ved at registrere data af høj kvalitet og den forretningsværdi, det samtidig kan skabe.

Vi elsker at forbinde det fysiske med det digitale, forenkle komplekse opgaver til overskuelig og handlingsklar indsigt, der skaber værdi.

Er du nysgerrig på hvordan vi kan løfte din virksomhed ind i den digitale tidsalder og samtidig spare jer for omkostningstunge processer og arbejde? Så tag endelig kontakt til os.

Kim Kristensen

Fjernpilot & salg

kk@dronefirmaet.dk

Kean Kristensen

Fjernpilot & direktør

info@dronefirmaet.dk

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer med at forstå jeres område og faciliteter? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer et fornyet overblik.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.