Facadeinspektion med drone

Mursten for mursten – fuge for fuge

Bygninger tager skade i alle vinkler og højder. Derfor kan en facadeinspektion være nødvendigt. Vores droner kan let flyve tæt på vægge og mure samt give detaljerige oplysninger – med 4K-video og højopløselige fotos er vores droner i stand til at give et nærmere kig på den aktuelle bygning og facade.

Facadeinspektion med drone

Detaljeret gennemgang af facaden

Uanset højde eller facadetype kan vi med vores droneinspektion af jeres facade komme helt tæt på skader og andre detaljer. Optiske sensorer i dronen gør det også muligt at opretholde en sikker driftsafstand fra bygningen, så du kan være tryg.

Vores redigering kan yderligere forbedre billederne for at fremhæve detaljerne i skygger, øge kontrasten for at fremhæve potentielle problemområder i bygningens facade eller andre behov for inspektion af facaden.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe med jeres facadeinspektion? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer vigtig indsigt i murværk, sætningsskader, m.v.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.