Tagrendeinspektion med drone

Kom rundt i hele tagrendesystemet fra jorden

En tagrendeinspektion på større og komplekse bygninger kan til tider være svære, dyre og risikable at komme til. Men uanset form, kompleksitet eller størrelse skal de være rene, således vandet kan flyde igennem. Lad os om besværet og undgå dyre og farlige løsninger. Med vores droner kan du se med live fra luften i sikkerhed på jorden.

Tagrendeinspektion med drone

KOM FYLDTE TAGRENDER TIL LIVS

Er der ikke længere gennemløb i jeres tagrender eller fosser det ud med vand uhensigtsmæssige steder? Så kunne noget tyde på, at tagrenderne enten er tilstoppede eller utætte. Noget der umiddelbart kan være svært at se fra jorden.

Sådan er det dog ikke længere, takket være vores tagrendeinspektion med droner. Her kan vi i sikkerhed fra jorden besigtige selv de mest svært fremkommelige tagrender uden at skulle risikere liv og lemmer.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer med at inspicere jeres tagrender? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer det fulde overblik over jeres tagrendesystem.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.