Vi tager sikkerheden alvorligt

En drone er ikke blot en gadget eller et stykke legetøj, men et fartøj som er omfattet af lovgivningen på lige fod med eksempelvis en bil. Netop derfor kræver det også at piloten er uddannet til at foretage en flyvning.

Der skal søges tilladelse hos relevante myndigheder, såsom Politiet og Trafikstyrelsen, før en flyvning påbegyndes, beboere skal varsles og der skal skiltes og afmærkes, således omgivelserne ved, at der er en drone i luften.

Derudover skal dronen naturligvis være ansvarsforsikret da den kan indgå i trafikken eller omgivelser hvor mennesker og materiel kan komme til skade.

Vi sikrer os altid følgende

✔ Gode og sikre vejrforhold

✔ Varsling af beboere og naboer

✔ Alle relevante tilladelser

✔ Registreret hos Trafikstyrelsen

✔ Skiltning og afmærkning

✔ Fuld ansvarsforsikring

✔ Professionelt udstyr

✔ Uddannede piloter

Droneflyvning med dronefirmaet

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvad en drone kan gøre for netop jeres virksomhed, næste projekt, byggeopgave, inspektion eller måske noget helt andet? Så lad os tage en drone-snak.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.