Boligforeninger

1- og 5 års gennemgang af byggeri

Ved nyt byggeri eller renoveringsprojekter vil der fremgå i byggekontrakten at byggeriet skal gennemgåes for fejl og mangler efter 1- og 5 år. Det hedder 1- og 5 års gennemgang eller eftersyn. Vi kan være behjælpelig med at inspicere byggeriet i samarbejde med den byggeherre eller en anden sagkyndig der er tilstede for at inspicere byggeriet.

1- og 5 års gennemgang af byggeri i din boligforening

Kom tæt på fejl og mangler

Ved gennemgang af renoveringsopgaver eller nyt byggeri kan det være svært at se, hvordan det ser ud efter 1 og 5 år. Men med hjælp fra vores droner kan du komme helt tæt på detaljerne i alle højder og mere effektiv end nogensinde før.

Vores droneinspektion udmunder sig i en fuld rapport af byggeriet, som giver et overskueligt og præcist billede af arbejdets kvalitet, og om eventuelle fejl og mangler skal udbedres.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer i jeres boligforering? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at gennemgå jeres byggeri fra ende til anden.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.