Taginspektion med drone

Kom helt tæt på tagkonstruktionen

Med vores taginspektion vil du få et klart overblik over tagets stand. Fugleperspektivet giver dig mulighed for at se en bygnings eller strukturs tilstand, lækager, pletter, skader, ventilationsåbninger eller eksempelvis tjekke aktuelle ventilationssystemer eller solpaneler, der allerede er installeret, eller skal installeres på taget.

Taginspektion med drone

Den letteste vej på taget

Droneoptagelser af taget giver dig bedre mulighed for at træffe bedre, smartere og mere præcise beslutninger. Få indsigtsfuld viden i reparation af taget, omlægning af belægningen, installation af solpaneler eller andre enheder, samt forståelse for tagforholdene.

Billeder og video i høj opløsning giver dig mulighed for tydeligt at kommunikere med kunder, investorer eller andre partnere. Hjælp dem med at forstå dit arbejde og proces, samt hvad den aktuelle status er på dit tagprojekt.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvad en drone kan gøre for netop jeres tagprojekt? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer vigtig indsigt i tagforholdende.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.