Solcelleinspektion med drone

Få det optimale ud af solen – altid

Solcellepaneler kræver som alle andre energikilder periodiske inspektioner. Dronen, som er udstyret med et kamera i højeste kvalitet, er det bedste og mest effektive valg til solcelleinspektion, da den i de fleste tilfælde ikke er forbundet med de samme omkostninger som at leje en kran eller opsætte et stillads.

Solcelleinspektion med drone

Få glæde af solenergien igen

Solceller er ikke en billig investering. Det er derfor også vigtigt, at de altid er intakte og ikke tilsnavsede. Oplever du en pludselig forringelse i produktionen af energi, kunne dette måske skyldes fejl eller mangler på solcellerne.

På kameraet kan du se snavs eller skader på panelerne og hvorvidt der er brug for en reparation eller rensning for at undgå energispild. Som det altid er med vores droneinspektioner, sørger vi for en omkostningseffektiv og hurtig service.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en drone kan hjælpe jer med at efterse eller inspicere jeres solcellepaneler? Så lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for at give jer det fulde overblik.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.