Skortstensinspektion med drone

Mest effektive måde at besigtige i højden

Vores droner kan inspicere næsten enhver del af bygningen. Og en skorstensinspektion er ingen undtagelse. Med en maksimal flyvehøjde på 100 meter kan vi nå selv de største af slagsen. Vi dokumenterer alt i højeste kvalitet og kan komme helt tæt på selv de enkelte mursten, skruer eller andet der vedrører din skorsten.

Skorstensinspektion med drone

Kom helt til tops på ingen tid

En af de store foredele ved en drone, er at den så let som ingenting flyver til vejrs – helt op til 100 meters højde. Og eftersom skorstene netop oftest sidder på svært fremkommelige steder og rager højt op i luften, er en drone det mest optimale inspektionsværktøj.

Vores skortstensinspektion sker i allerhøjeste kvalitet og vi kommer helt tæt på de enkelte mursten, fuger, skruer eller andet. Alt kan ses i skarp 4K-video og 48MP billeder og leveres sammen med en inspektionsrapport over interesseområder.

Skal vi tage en drone-snak?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan bruge vores droner til at inspicere for jer i ufremkommelige højder? Så lad os tage en snak om jeres næste skorstensinspektion.

Vi er en seriøs samarbejdspartner

Pilot Dronefirmaet
Uddannede piloter

Vores fjernpiloter er naturligvis uddannet til at flyve med droner. Dette betyder, at de altid har de fornødne certifikater til at måtte flyve hvor end du måtte have brug for det.

Tilladelse til Droneflyvning
Vi sørger for tilladelser

Inden en drone kan sendes i luften kræver det tilladelse fra relevante myndigheder og eventuelle lufthavne eller militære baser. Dette sørger vi for at indhente.

Sikkerhed hos Dronefirmaet
Fokus på sikkerhed

Vi tager sikkerheden alvorligt, når vi udfører en droneopgave. Dette omfatter bl.a. skiltning, varsling af beboere, vejrforhold, tilladelser og naturligvis forsikring.